Pallosdent.hu

Pallos Dent Logo

Magyar (HU)English (United Kingdom)Danish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - Italy

Fogászati ellátásainkról

Teljes körű, személyre szabott, fájdalommentes,  mérsékelt árú, komplex szakmai szemlélet, színvonalas technológiai és technikai háttér!

 

 

Szeretné megőrizni fogai épségét?
Jelentkezzen be fogászatunkra még ma!

+36 20 972 1437

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI SZŰRÉS

Részletek - Details

Bejelentkezés: +36 20 972 1437

CONTACT Kapcsolat

 • Telefonszámunk:
  +36 20 972 1437
 • Email:
  info@pallosdent.hu
 • Címünk:
  1114 Budapest,
  Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
Kezdőlap » Szolgáltatások » Fogpótlás » Cirkon korona
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/pallosde/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Cirkon korona

A cirkon korona az egyik legújabb fémmentes, fogszínű, esztétikus megoldás. Alapanyaga cirkónium-dioxid, ami igen nagy szilárdságú, ezért tökéletesen helyettesíti a hagyományos fémkerámia pótlásokat. Nem csupán esztétikus, hanem fémallergia esetén is alkalmazható, emellett elkerülhető az így szürkés elszíneződése, ami a fém alapú (vázú) koronáknál előfordulhat.
A régebbi fémmentes fogpótlásokkal szemben az előnye, hogy erős vázzal rendelkezik, ami lehetővé teszi hosszabb, több fogra kiterjedő hidak készítését is. a cirkon fogpótlások CAD/CAM technológiával készülnek. Ennek lényege röviden a következő:
A fogtechnikus által készített gipszmintákat egy mechanikus, vagy lézeres letapogató rögzíti, majd digitalizálja. A vázat az így kapott eredmények alapján számítógép által vezérelt marásos technológiával egy cirkónium tömbből faragja ki a frézgép, vagyis tökéletesen pontos lesz a végtermék. Ezt követően a fogtechnikus rakja és égeti rá a leplező kerámia (porcelán) réteget a vázra. A végeredmény tökéletesen pontos és élethű, esztétikus fogpótlás.