Pallosdent.hu

Pallos Dent Logo

Magyar (HU)English (United Kingdom)Danish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - Italy

Fogászati ellátásainkról

Teljes körű, személyre szabott, fájdalommentes,  mérsékelt árú, komplex szakmai szemlélet, színvonalas technológiai és technikai háttér!

 

 

Szeretné megőrizni fogai épségét?
Jelentkezzen be fogászatunkra még ma!

+36 20 972 1437

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI SZŰRÉS

Részletek - Details

Bejelentkezés: +36 20 972 1437

CONTACT Kapcsolat

 • Telefonszámunk:
  +36 20 972 1437
 • Email:
  info@pallosdent.hu
 • Címünk:
  1114 Budapest,
  Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/pallosde/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Foghúzás

Fontos hogy fájdalommentes és a lehető legatraumatikusabb legyen, ami persze a megfelelő szakember feladata. A foghúzásnak számos oka lehet, melyek közül a leggyakoribb a kezelhetetlen góc, gyulladás a fogon, fogágy problémák, törött, illetve tömhetetlen, vagy esetlegesen számfeletti, rendellenesen elhelyezkedő fogak, de lehet akár bizonyos fogszabályozást megelőző, szükségszerű eljárás. Minden alkalommal a páciens egészségét kell, hogy szolgálja, hiszen például egy fennálló, kikezeletlen fogászati góc számos más kóros elváltozást okozhat távoli szervekben, mint pl: kötőhártya gyulladás, vese-, szív-, ízületi-, allergiás-, bizonyos idegrendszeri-, nőgyógyászati panaszok, az érrendszer bizonyos szöveteit érintő megbetegedés. Van, hogy komoly hajhullás és bőrgyógyászati panaszok hátterében is fogászati góc húzódik.
A 21. században, ahol az implantátum sokak számára elérhető, sokszor érdemesebb eltávolítani a rossz prognózisú fogakat, ezáltal jobb feltételeket teremtve a beültetendő műgyökér implantátum számára. Van, hogy közvetlenül a húzás után behelyezhető az implantátum, de általában 3 hónapot várunk a gyógyulással.
Foghúzás után általában 4-6 hét gyógyulás elteltével elvégezhető a megfelelő pótlások kialakítása, természetesen a gyógyulási időszakra ideiglenes pótlások készíthetőek, melyek mind esztétikai, mind funkcionális élményt nyújtanak.