Pallosdent.hu

Pallos Dent Logo

Magyar (HU)English (United Kingdom)Danish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - Italy

Fogászati ellátásainkról

Teljes körű, személyre szabott, fájdalommentes,  mérsékelt árú, komplex szakmai szemlélet, színvonalas technológiai és technikai háttér!

 

 

Szeretné megőrizni fogai épségét?
Jelentkezzen be fogászatunkra még ma!

+36 20 972 1437

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI SZŰRÉS

Részletek - Details

Bejelentkezés: +36 20 972 1437

CONTACT Kapcsolat

 • Telefonszámunk:
  +36 20 972 1437
 • Email:
  info@pallosdent.hu
 • Címünk:
  1114 Budapest,
  Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
Kezdőlap » Szolgáltatások » Dentálhigiénia
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/pallosde/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Dentálhigiéniai kezelés

A mindennapi, otthoni szájápoláson kívül ez a kezelés elengedhetetlen összetevője a rendszeres professzionális beavatkozásoknak (a rendelőben). Ezt általában a dentálhigiénikus végzi. Nagyon fontos elsajátítani a helyes fogmosási technikát, és egyéb kiegészítő szájápolási módszert, mert ha nem mossuk alaposan és rendszeresen fogainkat, lepedék tapad meg rajtuk, amiből fogkő alakulhat ki és számos probléma forrása lehet (pl: ínygyulladás, vérző íny, kellemetlen szájszag). Súlyos esetekben pedig fogínygyulladás (parodontitis) alakulhat ki.
Fontos a rendszeres fogkő eltávolítás (depurálás), ami általában ultrahangos készülékkel történik, kiegészítve kézi módszerekkel. A fogkövön kívül a fogakon lévő elszíneződéseket Profiflex nevű eszközzel tudjuk eltávolítani, ami olyan, mint egy homokfújó. Utolsó lépésként polírpaszta segítségével lepolírozzuk a fogakat, így válik a fogak felszíne simává, ami megakadályozza a lepedék megtapadását.
A dentálhigiéniai kezelés során megtanítjuk a pácienseket a fogselyem, superfloss, interdentalis fogkefe stb. használatára is.

Plus dans cette catégorie: Ultrahangos fogkő eltávolítás »