Pallosdent.hu

Pallos Dent Logo

Magyar (HU)English (United Kingdom)Danish(DK)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - Italy

Fogászati ellátásainkról

Teljes körű, személyre szabott, fájdalommentes,  mérsékelt árú, komplex szakmai szemlélet, színvonalas technológiai és technikai háttér!

 

 

Szeretné megőrizni fogai épségét?
Jelentkezzen be fogászatunkra még ma!

+36 20 972 1437

KEDVEZMÉNYES FOGÁSZATI SZŰRÉS

Részletek - Details

Bejelentkezés: +36 20 972 1437

CONTACT Kapcsolat

 • Telefonszámunk:
  +36 20 972 1437
 • Email:
  info@pallosdent.hu
 • Címünk:
  1114 Budapest,
  Fadrusz u. 2. fsz. 3/B
A+ R A-

Warning: Creating default object from empty value in /home/pallosde/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Barázdazárás

A barázdazárás nagyon fontos főleg fiatal korban, mert ezzel az egyszerű beavatkozással megelőzhető az adott fog szuvasodása.
A kis-, és nagyőrlő fogak rágófelszínét csücskök és barázdák tarkítják. Ha a barázda túl mély, az nehezebben tisztítható, az étel jobban megtapad benne. A kezelés során ezeket a mély barázdákat töltjük fel folyékony, fényre kötő anyaggal, megfelelő előkészületek után. A kezelés teljesen fájdalommentes, nem kell hozzá fúrni és kevés időt vesz igénybe.
Úgynevezett kiterjesztett barázdazárást akkor készítünk, ha a barázda mélyén már elkezdődött egy minimális szuvasodás. Ilyen esetekben a mély szuvas barázdát egy vékony fúró segítségével feltárjuk és tömőanyaggal feltöltjük, Félévente kontroll ajánlott mindkét esetben.

Plus dans cette catégorie: « Inlay, onlay Fogékszer »